Bestuur

Krijn Schouten

Krijn Schouten

Voorzitter

bestuur@rsva.nl

Anouk Ariëns

Anouk Ariëns

Algemeen Bestuurslid
Nikki Schouten

Nikki Schouten

Bestuurslid

penningmeester@rsva.nl

Mirjam Koster

Mirjam Koster

Algemeen Bestuurslid
Natasja Andringa

Natasja Andringa

Algemeen Bestuurslid

Over het bestuur

Mijn naam is Anouk Ariens, sinds 2012 ben ik actief op de manege als manegeruiter en sinds 2015 als bijrijder van een pensionpaard.

Het overbrengen van kennis en het werken met paarden is een passie van mij. Ik heb dan ook een HBO opleiding gevolgd om les te mogen geven op het MBO onderwijs paardenhouderij en met mijn opleiding mag ik in het bedrijfsleven werken.

Binnen de vereniging neem ik de taak als secretaris op mij. Daarnaast houd ik mij samen met Mirjam bezig met de website. Ik vind het belangrijk dat een vereniging meerdere activiteiten kan aanbieden voor iedereen. Evenementen en activiteiten bieden namelijk kansen op het gebied van kennis delen en met elkaar samen actief bezig te zijn.

Ik ben regelmatig te vinden op Schouten Hippique, mocht je leuke ideeën hebben of een vraag willen stellen dan hoor ik het graag!

Groetjes Anouk

Anouk AriënsSecretaris

Ik ben Mirjam Koster, getrouwd en moeder van 2 zoons.

Naast ons eigen internationaal isolatiebedrijf waar ik de PR doe ben ik binnen de RSVA algemeen bestuurslid en verantwoordelijk voor de organisatie van evenementen en social media/website.

Vanaf klein smurfje ben ik al actief in de paardensport, en inmiddels mag ik mij trotse eigenaar noemen van 4 paarden. Mijn oudste merrie Aglona (voor de oudere manege klanten wel bekend ;)) heeft voor haar opvolger Iverdale (Ivy; v. Lord Leatherdale) gezorgd. Hierna was het fok-virus toegeslagen! Ivy is op haar beurt bevallen van Malibu. Een knappe vent, spring gefokt (v. Bubalu VDL). Naast dit heerlijke trio hebben we Hunter, alias “De Stunter”. Hunter is ingeschreven bij het stamboek Irish Hunterhorse en aangeschaft voor onze jongste zoon Stefan. Maar naast Stefan weet hij ons ook te verwennen met heerlijke bosritjes!

Een actieve vereniging waar regelmatig evenementen georganiseerd wordt vind ik erg belangrijk. Niets zo fijn als de passie voor de paardensport met anderen te delen! Ik ben regelmatig te vinden op stal Schouten Hippique, mocht je ideeën of vragen hebben spreek me dan gerust aan!

Groetjes Mirjam

Mirjam KosterAlgemeen Bestuurslid